Home » Okategoriserade » Vintern rasat in bland våra fjällar

Nu när det är vinter och snö så kanske sörlänningarna förväntar sig att alla vi norrlänningar sätter på oss pjäxorna och ger oss ut för att åka skidor. Men som jag skrivit tidigare här på bloggen så är det inte så att alla norrlänningar älskar vinter och snö. Själv är jag neutral eller möjligen lite negativ även om jag tycker det är roligt att köra snöskoter. Skidåkning däremot sysslar jag inte så mycket med även om det händer då och då att jag ger mig ut i spåren. Men alltmer sällan faktiskt.

I stället brukar vintern vara den tiden på året då jag går på gym och tränar. Inomhus där det är varmt och skönt även när det är -30 grader och snöstorm ute. Det känns betydligt trevligare, och så får jag ju möjlighet att bygga upp kroppen till badsäsongen. Man vill ju gärna se så bra som möjligt ut på stranden. Inte så att jag vill ha muskler som Arnold, det vill jag absolut inte (vem vill det? Förutom Arnold då förstås). Hyfsat vältränad utan ölmage är målet, varken mer eller mindre.

För att maximera effekten använder jag mig också av proteinpulver från Svensktkosttillskott.se. Proteinpulvret gör att musklerna och kroppen återhämtar sig snabbare, och ger extra energi. Styrketräningen får maximal effekt helt enkelt, så att det är helt säkert att kroppen är redo när det väl är dags att börja klä sig i lite lättare kläder än vinterjacka och liknande. När man är som jag behövs all hjälp som går att få!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *