Home » Okategoriserade » Tråkig förutsedd utgift

Oförutsedda utgifter är alltid tråkigt men det finns någonting som är ännu värre: förutsedda utgifter som finns där för att man har varit för lat för att ta tag i saker och ting. Det är ju så det alltid blir. Man skjuter upp och skjuter upp och någonting som skulle ha kunnat lösts för en billig penning blir i stället rejält mycket dyrare. I mitt fall hade jag dock lite tur och kom undan relativt billigt. Men det känns ändå lite genant att behöva betala bara för att man är lat. Jag antar att det är Stockholm som påverkat mig – det skulle aldrig ha hänt hemma i Norrland.

Vad det hela handlar om är att jag har ett litet garage, ett garage som har ett plåttak. Det plåttaket har jag inte skött om så väl som jag borde eftersom jag, som jag sade, är lat. Resultatet: rost. Och rost är ju mycket dåligt. Så vad göra? I mitt fall var det rätt enkelt. Jag tog kontakt med en firma som kan det där med sanering i alla dess former, inklusive rost. De åtog sig att fixa det hela och det gjorde de. Vad de gör är att de använder sig av blästring för att avlägsna rost, vilket i mitt fall fungerade perfekt (det beror lite på hur rostskadorna ser ut om blästring är en bra metod eller inte).

Så nu när rosten är borta är det upp till mig att se till att den inte kommer tillbaka igen. Jag kan rekommendera Ocab, vill ni komma i kontakt med dom klicka här. Och jag lovar, den här gången kommer jag inte att ligga på latsidan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *