Home » Okategoriserade » Dags att göra om lite

osloJag är inte den som gör om hemma så ofta, men ibland händer det och då tycker jag att det är riktigt roligt. Nu har jag bestämt mig för att byta gardiner, och det var faktiskt en ren slump att jag kom på det eftersom jag råkade surfa in på textilgallerian.se, när jag egentligen letade efter något helt annat, och såg då ett tyg där som jag blev väldigt förtjust i. Det kommer att passa perfekt i mitt vardagsrum!

Jag insåg att jag måste byta gardinstänger också, för det är ju trots allt en del av upplevelsen om man säger så. Snygga gardiner på fula gardinstänger är ju inte kul, och mina gardinstänger har verkligen sett sina bästa dagar. De är gamla och tråkiga helt enkelt, och jag hittade en riktigt cool gardinstång på textilgallerian.se som heter Oslo. Den känns väldigt maskulin och snygg, lite kantig sådär och snyggt svart. Kommer passa väldigt bra i min lya. De har många snygga gardinstänger att välja bland, och förstås en massa annat som har med gardiner att göra. Och lite annan inredning. En kul sida helt enkelt.

Tyget som jag har valt heter Supernova och det är svart och vitt i ett snyggt grafiskt mönster. Det känns modernt och det kommer att göra sig väldigt bra tillsammans med gardinstången. Så nu är det bara att vänta på att det ska komma med posten så att jag kan få upp de nya stängerna och gardinerna. Tills vidare får jag väl roa mig med att plocka ner de gamla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *